Cuma, Haziran 09, 2006

Farketmeden

Oğluşum hızla büyüyor. Biz farkedemeden, dikkatlice bakamadan, büyüyor. Hergün işten dönüşümde yeni birşeyler öğrenmiş olduğunu görüyorum ve şaşırıyorum. Tuhaf ama, bazı akşamlar, sabah bıraktığımdan daha farklı, değişmiş buluyorum. Sanki saçı uzamış, boyu atmış gibi. Milimetrik değişiklikleri de farkediyor olamam tabii ama, yine de bir değişiklik varmış gibi geliyor bana. Şaşırıyorum.
Ablasının küçüklük kıyafetlerinden rengi ve tipi uygun olanları giydiğinde de, demek ki kızım da bu kadardı, şimdi ise ilkokula başlayacak kadar büyüdü, acaba oğlum ablası kadar olduğunda nasıl olacak diye düşünüyorum. Ablasının mavi ayıcıklı patiklerini giymişti bu sabah. Oldukça yıpranmış ama hala iş görür durumdalar. Tuhaf duygu. Eskiden kızımın giydiği, şimdi gözüme ufacık gelen patikler, oğlumun ayağında...Ablasının bebeklik yatağına da sığmamaya başladı.
İnanılmaz...

21 yorum:

kedi dedi ki...

Ne derler bilirsin:DOĞAN BÜYÜYOR.

Allah acılarını göstermesin anelogum.
Maşallah diyelim oğluşa.

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Biyonik:))Amin diyorum!!!

Annelog Atölye dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Aslı Cin dedi ki...

Öp onu benim için.

Biliyorsun ben de aynı şeyleri hissediyorum.

Geçen gün ona kuşlar nasıl uçar, balıklar nasıl yüzer, tavşan nasıl zıplar diye hareketler öğretmiştim.

Ertesi akşam eve geldiğimde aslan ne yapar dediklerinde kükre gibi ses çıkarıyordu.

Ben ondan uzaktayken neler de öğreniyor.

gazel vakti dedi ki...

Bakınca diyorum acaba benim küçükten büyükmük küçükmü diye.Evde bende ekmek gibi yapsam ziyan olmasın diye yerim diye korkuyorum.

sevilay dedi ki...

Allah ömrünü uzun etsin insallah.

Evet dogrudur, bende oglumu bir günlügüne birakirsam, ertesi gün bana cok degisik geliyor. Unutma cocuklar her dakika her saniye büyüyorlar.

Ayy insallah bende 2. cocuguma oglumun coraplarini veya patiklerini giydiririm insallah.

Selamlar canim

Age35 dedi ki...

Maşallah Annelogcum..Bende mercimeğim daha küçükken sık sık aynı duyguya kapılırdım..İşden gelince bakar bakar hayıflanırdım "Ben kızımın büyümesine şahit olamıyorum" diye.

ibeking dedi ki...

bu durum bana üzüntü veriyor ama annelog..kaçırmak değil her anını doya doya yaşamk istiyorum ama olmuyo işte..dediğin gibi..

sammy dedi ki...

Annelog;
Zaman çok çabuk geçiyor değil mi?. Ben de oğluşumun nasıl büyüdüğünü anlamadım. Allah Onların en güzel günlerini göstersin bize.

crystalsdreams dedi ki...

o pencerede,kapıda minicik duruyo ya şimdi..yarın bi gün..kocaman adam olacak..kapı gibi:) hep mutlu,sağlıklı,başarılı bi adam olsun..sizi şaşırtmaya ama şaşırtırken sevindirmeye devam etsin:)

Annelog Atölye dedi ki...

Aslı göz açıp kapayıncaya kadar öğreniyorlar herşeyi. Küçük aslanı öp benim için:)

Yeniyor Hazan Vakti:) Hele ilk çıktığında süper oluyor:)

Annelog Atölye dedi ki...

İnşallah Sevilay:) Güzel haberlerini bekliyorum ben:)

Aynen dediğin gibi Age:( Mallesef öyle...

Birlikte olduğumuz anları değerlendirelim diyorum ama o kadar dar ki vakit, yetmiyor İbeking:(

Annelog Atölye dedi ki...

Hem de çok çabuk Sammy, yetişemiyorum ben hızına:(

Böyle düşünmemiştim Crystal:)Unutmayacağım söylediğini, umarım o günleri görürüz. Darısı başına:)

Aslı'ya dair dedi ki...

MAŞALLAH OĞLUNA ALLAH ONLARIN GEÇİRDİĞİ GÜZEL GÜNLERİ İZLEME FIRSATI VERSİN BİZLERE BEN ASLININ BÜYÜSÜN DİYE GÖZÜNE BAKIYORUM AMA GERİYE DÖNDÜĞÜMDEDE BEBEKLİĞİNİ ÖZLÜYORUM BİR AN ÖNCE BÜYÜSE FALAN DEDİĞİMDE ARKADAŞLARIM KIZIYORLAR BANA ÇOK ARAYACAKSIN BU GÜNLERİ DİYE BENCE EN GÜZELİ ANIN TADINI ÇIKARMAK BİRDAHA GERİ DÖNEMİYORSUN ASLA O ANA

Annelog Atölye dedi ki...

Doğru Everything:) Anın tadını çıkartmak lazım, koşturmaktan fırsat bulursak:((

CRESCENT dedi ki...

Evet çok çabuk büyüyorlar ve biz her anlarını yakalayamıyoruz malesef :( Şu an bile kaybettiğim çok şey olduğunu düşünüyorum...

Annelog Atölye dedi ki...

Ah Crescent Aaah!:(Bu gitgeller ne zaman bitecek? Hele Pazartesileri çok zor oluyor:(

Yaz dedi ki...

annelog maaşallah oğluşuna :) inşallah ilkokula gittiğini de üniversiteye gittiğini de görürsün. Sağlıklı ve mutlu büyüsün yeter ki. Ama haklısın çabuk büyüyorlar :) ayrıca darısı başıma inşallah :)

Annelog Atölye dedi ki...

Darısı kesinlikle başına Yaz:))

ince eleyen karakter dedi ki...

evet yaa gercekten zaman akıyor hemde ısık hızıyla bazen dıyorum su amelıyathanede getırdıklerı beze sarılı sey benım oglummmu hanı su ortalarda top oynayan bana kafa tutan sey sonra kendı kendıme dunyaları yaratmıs gıbı agzım kulaklarıma varıyor onun yurumesı olay yemesı olay sankı kımse yemek yemıyor veya yurumuyor anne olunca evlat mucıze oluyor azda buldumcuk durumları
bırgun buyuyecekler bız onları ogretırken onlar bızden aldıklarını bıze satacaklar anne o motor değil traktor uleyyyn bızdık ananın karnında mı ogrendın traktor demeyı fılan gıbı buyusunler hayırlarıyla....

Annelog Atölye dedi ki...

Öyle Toprak ve Ben:) Yanlış düzeltmeye bayılıyor bu modeller:))