Pazartesi, Ocak 02, 2006

Yeni dört mevsim...

Aslında hiç bölünmemiş ve sürekli akmakta olan bir zamanın, yeni bir dört mevsim döngüsündeki ilk çalışma günümdeyim.

Geçen yılı düşünecek fırsat olmadı pek. Kendimi bir anne, eş, arkadaş, çalışan, evlat, gelin ve akraba olarak değerlendirmedim henüz. Envanter sayımı yapıp, stoklarla kafamdakiler tutuyor mu bakamadım. Kar ve zarar hanelerini denklemiş miyim hiç bilmiyorum. Kırdığım kimse olmuş mu, üzdüğüm ve bunu farketmediğim... Varsa, henüz onlarla da mutabakat yapamadım. Yeni seneye böyle başladım.
Kendimle ilgili kararları netleştirmedim, plan yapmadım önümüzdeki yıl için. Hedeflerim neler olsun, uzun veya kısa vadeli getirisi olacak ne gibi yatırımlar yapayım, karar vermedim. Belki bir gün süreyle kepenk kapatmalıyım tüm bunları yapabilmek için. Öyle mi yapmalıyım onu da bilmiyorum.

Bildiğim ve inandığım tek birşey var... Ailem. Tüm muhasebe hesaplarının ve hesaplaşmalarımın ötesinde, geri dönüşü en kazançlı yatırımım.

Herkese ve kendime, ailesiyle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl dilerim!

11 yorum:

Sardunya dedi ki...

Sana da ailenle nefis bir yıl dilerim

Annelog Atölye dedi ki...

Çooook teşekkürler Sardunya:)Ben de sana nefis bir yıl dilerim.
Sevgiler.

sevilay dedi ki...

yeni yillin kutlu olsun canim. Hersey gönlünüzce olur insallah. Selamlar

Annelog Atölye dedi ki...

Sevilay Merhaba, çok teşekkür ederim. Senin de yeni yılın kutluolsun:)

gulece dedi ki...

MUTLU YILLAR ANNELOG
HERSEY GONLUNCE OLSUN YENI YILDA.VE EN ONEMLISI SEVDIKLERIN SAGLIKLA YANINDA OLSUN DILERIM..
SAYFANDAKI YERIMIZ ICIN DE TESEKKURLER:)

Annelog Atölye dedi ki...

Sana da mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim Gülece:)

ibeking dedi ki...

Sevgili Annelog,

plan yapıncada takır takır işlemiyor ki...boşver böylesi daha güzel...anı yaşamak...başımıza gelince düşünmek...geçen sene ise bitmiş zaten..muhasebesini yapsan bir türlü...senin deyiminle zararları hatırlasan, o da bi feci...bende bu sene plan mlan yapmadım...zaten geçen sene yapmıştım da noldu? oğluşumun doğumu hariç (çok şükür) hiçbiri tutmadı....aldığım kararlar gene güme gitti...o yüzden gün ola hayrola şeklindeyim...dediğin gibi ailemiz gerçek, gerisi yalan...iyi seneler..

Annelog Atölye dedi ki...

Merhaba İbeking, çok teşekkürler desteğin için.
Sevgiler:)

Adsız dedi ki...

insan koltuğunun altında en fazla kaç karpuz taşıyabilir? bir yada iki.fakat sizi tebrik ediyorum.çünkü sizinkileri sayamadım.öyle çok ki...
selam,bu arada ben Bircan.Nagişin arkadaşı,Erenay'ın teyzesi.(nasıl teyzeysem.çocuk askere gidecek ben henüz göremedim yeğenimi)aslında yüzümde kızarmıyor değil.ama biraz kader biraz da ben utanayım bu durumdan.yazılarınızı zevkle okudum.henüz bitiremedim.hatta erenay ın sayfalarını bile tam gezemedim.birşeyden eminim bu siteye aboneyim artık.(abone indirimindan yararlanabilecekmiyim:-)ben çocuklardan fırsat bulabildikçe (benimkiler artık evlenme çağındalar.net bana geceyarısından sonra kalabiliyor ancak) sizlerle burada buluşacağım.daha şimdiden fazla gevezelik yaptım.korkutmadan yada buda kim dedirtmeden kaçsam iyi olacak.herşey gönlünüzce olsun.tekrar tekrar tebrikler.

Annelog Atölye dedi ki...

Merhaba, adınızı yazmadığınız için size nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum ancak hiç önemi yok, ziyaretiniz ve sözleriniz beni çok mutlu etti:) Tekrar görüşebilmek dileğiyle sevgiler...

Annelog Atölye dedi ki...

Sevgili Bircan, Çok şaşkınım, şimdi farkettim adını yazdığını lütfen kusura bakma:(