Çarşamba, Ocak 10, 2007

Sufle Tadında

Kızlarla Ocak yemeğini, bu öğlen çok şirin bir balık restoranında gerçekleştirdik. Tam kadro olamadık, ama yine de çok güzeldi. Gelemeyenlerimize de sufle resmi düştü çaresiz.
Vakit öyle güzel geçti ki, öğle tatilinin sınırlarını bir güzel aştım, tam ben yoldayken ofisten aradılar. Merak etmişler. Önce içten bir hiddetlendim geç kaldım diye kinaye mi var bu aramada diye. Ama ofise dönüşte öyle olmadığını anlayınca ahatladım. Belli yaşa gelmiş sorumluluğunu bilen insana dakika hesabı yapılmamalı bence. Hoş, yok öyle bir problem burda genelde ama, ben yine de daha dikkatli olmalıyım. Kızlarla da vakit öyle çabuk uçup gidiyor ki, yetmiyor işte bir saat.
Cuma günleri de oryantal kursundan önce laflıyoruz çabucacık, bir de hocamız kısa aralar verdiğinde otuz saniye de olsa durmuyor habire konuşuyoruz.
Seviyorum ben bu kızları. Fıkır fıkırlar, akıllılar, çok güzeller. İyi ki varlar.
Ebruş da olsa ne güzel olurdu. Hem yemekte hem de kursta. Belki ileride, neden olmasın?
Şimdi çalışmalıyım, zaten geç döndüm tatilden, laf gelmesin.

25 yorum:

BoriPori dedi ki...

canımsın benim:) böyle güzel bir arkadaşlığın içinde beni de görmek istemene ne çok sevindim bir bilsen, şöööyle kocaman bir gülümseme yayıldı yüzümde.. inşallah bir gün kısmet olur birlikte kurslara katılmak, öğlen kaçamakları yapmak..

bu arada bu güzel resmi görünce burnuma misss gibi sufle kokusu geldi, afiyet olsun arkadaşım:)

ciceklibahce dedi ki...

Ne güzel gözüküyor sufle öyle!! Afiyet olsun:) İnsanın iyi vakit geçirebildiği yakın arkadaşları olması ne güzel birde beraber oryantel kursuna gitmek harika olsa gerek:))

Adsız dedi ki...

En sevdiğim tatlı bu...=((

Age35

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bi dakka oryantal dersi mi dedin sen:))) niye benim haberim olmadı. daha önce bahsetmişmiydin. çok iyi ya:))) biz crescent le hep böyle bi yerlere gitmeyi hayal ederiz ama hiçççç gidemeyiz:) ne güzel

nimet

asliberry dedi ki...

Annelog, bu ne ya, kanım çekildi gece gece, şimdi bu saatte ben nereden sufle bulayım, hayır evde çikolata da yok, sanırım Yaman'ın sürpriz yumurtalarından götürmem gerekecek.

cenebaz dedi ki...

Kızkıza toplantı gibisi var mı? Yemek, muhabbet, dostlar.Ben de bugün öyle bir toplantıda olacağım.

renkler dedi ki...

Bu sıralar -ki bir yıllık bir dönemi kastediyorum, hayatın koşturmacasına öyle bir kapıldım ki arkadaşlarımla bir öğle yemeğine bile çıkamıyorum. Aslında çevremdeki herkeste bir atalet gözlüyorum bu konuda. Bu nedenle bir öğle tatiline sıkıştırılmış da olsa kızlarla birşeyler yapman çok hoşuma gitti. Hele kış geldi, konu komşu bile görmez oldum. Oryantal kursu da çok iyi bir fikir.

KUGUU dedi ki...

Annelog kimler var o toplantida:))

Annelog Atölye dedi ki...

Pazar sabah kahvaltılarıyla idare edeceğiz şimdilik Ebruş di mi?Olsun, hiç yoktan iyidir:)

Kesinlikle öyle Çiçeklibahçe:) Sohbet de sufle kadar güzeldi ve evet kurs da arkadaşlarla keyifli oluyor gerçekten:)

Çok güzeldi Age:))

zeyno dedi ki...

Of mis gibi sufle resimleri, nasıl dayanıcaz şimdi???
Kızkıza toplantılar bambaşka tabi tadına doyulmaz, oryantal kursu ise çok güzel fikir, ben de istiyoruuum....

Annelog Atölye dedi ki...

Evet evet oryantal Nimet:) Hayal etmeyin gidin bence. Hocamız da çok iyi, epey sardı bizi bu durum. Bakalım gittiği kadar yapacağız:)

Benim de bakınca şimdi yine canım çekti Aslıberry:) Pişman değilim kalorilerden dolayı:)

Umarım çok güzel geçer seninki de Çenebaz:)

Annelog Atölye dedi ki...

Kesinlikle vakit bulunmalı böyle toplantılara Renkler, tüm fırsatlar değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Evet oryantalde çok eğleniyoruz:) Eğlenmenin yanında ciddi ciddi de ders yapıyoruz hani.

Tam kadro değildik Kuğucum ama şeker kızlar vardı diyeyim ben sana:)

Benim de yine canım çekti Zeyno:) Yakın bir yerlerde varsa dene derim oryantali. Arkadaşlarla daha zevkli olacaktır ama:) Bu arada grubun en yeteneksizi benim ve kanaatim şudur ki uzun boyda oryantal iyi durmuyor. Olsun yine de eğlenceli:)

Adsız dedi ki...

Bravo valla. İnsanın kıskanası geliyor. Oryantal kursu , arkadaşlarla küçük kaçamaklar... Böyle güzelliklere vakit ayırabiliyorman çok güzel. Ben ne zaman ev iş ikilisinin arasına kendim için bir şeyler sıkıştıracağım bilemiyorum.

Annelog Atölye dedi ki...

Biz de şartları olabildiği kadar zorluyoruz galiba Adacım:) Denemeni tavsiye ederim.

Ayçiçeği dedi ki...

Ne iyi yapmışsınız:) Çok severim ben sufleyi. Yanında gelen krema ve pudra şekeri de hiç yetmez bana. Israrla da minicik kaplarda gelir:(

---OPTiO--- dedi ki...

afiyet seker bol olsun :)) arkadaslarla bulusmak bir saatte olsa biseyler yapabilmek süper bisey....ne güzell yaa...bi de etkinlikler :))

Annelog Atölye dedi ki...

Aynı şekilde bize de yetmedi zaten Ayçiçeği, ilave istedik:)

Çok teşekkürler Optio:)

sevil dedi ki...

selam canım, mutlu yıllar

Zehra dedi ki...

annelooggcummm canımm :)) benn geldimmmmm :))))))))))) günaydınını aldımm nasıll mutlu oldumm canım canımm :)) en aydınlık günler senin ve ailenin olsunn :)) buarada nefiss gözüküyor bu resimmm off offf :D ama recimdeyiz yiyemeyiz :D yok sa yer miyiz ;) :P valla ben yerim :D rejimi de yerim :D hehehe öperimm senii kocumannnnn :))

Annelog Atölye dedi ki...

Merhaba Sevil, hoşgeldin:)))

Ödül de vermek lazım bünyeye Zehra:) Makul birklo kaybından sonra ilk fırsatta ye bence:)

enne dedi ki...

Nerden yendi bu sufle? İşyerinin olduğu semti biliyorum, o nedenle bana da fazla uzak olamaz. Bir öğlen gidip yemek isterim bu sufleden. Sadece öğle yemeği niyetine mesela:) Ben aç karnına tatlı yemeye bayılırım.

Adsız dedi ki...

Ya bu suffle ile ilgili yazı yazmıştım ama beceremedim herhalde.
Suffle süperdi,ve onun öncesi balıklar ve salatada.Birde beni bu kadar yakından çekme güzelliğim bozuluyor.

Sevgiler,
Ayşen

Annelog Atölye dedi ki...

Aaa! Biliyor musun buraları Enne? Sahilde bir lokanta. Adı Kıraça.

Güzelliğin bozmam mümkün değil Ayşen ablacım, yine süper çıktın resimlerde:)

CRESCENT dedi ki...

Ortantal kursu mu? Aaa süper,tebrik ederim seni böylesine eğlenceli bir aktiviteye vakit ayırdığın için,ben o kadar istememe rağmen hala organize edemedim de:(

Annelog Atölye dedi ki...

Evet evet çok eğlenceli Crescent. Dene derim:)