Perşembe, Eylül 21, 2006

Okul Çağı Çocuğu

Hakkında, içgüdülerim dışında hiçbir fikrimin olmadığı okul çağına geldik. Bu kitabı aldım. Düzenli okumaya başlayamasam da ilk okunacakların başında. Evdeki taşınma telaşı ve kargaşası bana da yansıyor herhalde, nedense okuyamıyorum bu dağınıklıkta. Aynı dağınıklık kafamda da var. Eylül ayının yoğun olacağını biliyorduk ama bu kadarını da ummamıştık.

19 yorum:

Adsız dedi ki...

Taşınmak zor iş bunu gayet iyi biliyordum annelogum ama okula başlamakta zor işmiş. Sadece çocuklar için değil, veliler içinde. Kaç gündür telaş bitmedi.

Ama seni okuyunca halime şükrettim. Umarım en kısa sürede şu hengameyi atlatır ve güzel bir kahve eşliğinde kitabını rahat rahat okursun.

Birşey gerekirse haber ver.
Öpüyorum
Neşeli

Zehra dedi ki...

merhaba:) aksatıyorum biliyorum uzun zamandır hem kendi blogumu hem sizleri:( eski enerjim kalmadı galiba:) yorgunluk, iş koşturmacası ve stresi, okul stresi; hepsi birbirine girdi:( bende insanım galiba :P öslemişim sisi sefkili annelogcummm:)) ben deldimm diyim dedim:)) ben buralardayım tmm mı:) öptm sizi kocamann;)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

benim nazanımda başladı okula. ama anaokula verdim ben. yarım gün anaokul yarım gün klüp ayarlaması. servis ayarlamaları. klube ayrı alışveriş, okula ayrı alışveriş hala bitiremedik. size de kolay gelsin. hakkaten zor işler.

nimet

---OPTiO--- dedi ki...

tasinmak gercekten cok zor bi is..umarim en yakin zamanda tüm kargasayi atlatirsiniz..cabucak gelir gecer tüm bu hengame..sevgiyle kal :)

Nilüfer dedi ki...

Kolay gelsin, bende de Anne Baba ve Çocuk kitabı var yazarın, güzel oluyor kitapları.. Şimdi elime aldım açtım derdime derman bir örnek gördüm :)

Annelog Atölye dedi ki...

Ben de o günleri iple çekiyorum Neşelicim. Sağlık olsun. Hepsi hallolur.

Hoşgeldin Zehracım:)Gitme tabii biryerlere. İki satır da olsa yaz mutlaka:)Merakta bırakma.

Sana da kolay gelsin Nimetcim. Biz okulu tamamladık neyse ki, ama yeni talepler geliyor sürekli. İlk günler olacak tabii. Bir sonraki ay herşey daha oturmuş olur herhalde. Nazan'ı da kocaman öpüyorum, okul ve klüpte bol eğlence dilediğimi iletirsen sevinirim:)

Teşekkürler Optio, işler de çok yoğunlaştı bu ara, iade-i ziyaretim gecikebilir bir miktar:)

Harika İnci'm, okumak gelişmek öğrenmek lazım değil mi?:)

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Bilge. Normalde bu kadar yormazdı ama çok şey üstüste geldi.

Age35 dedi ki...

Annelogcum,bizde gelemedik hala kendimize.Bir de taşınma ile uğraşmak çok zor.Allah kolaylık versin..

Angel Feathers Tickle Me dedi ki...

Love to all.....

Zehra dedi ki...

ben deldiiimmm :)) güzell pazarlar dilerim..sizin ve ialenizin ramazanı hayırlı olsun..sağlıklı huzurlu mutlu bereketli bir ramazan ayı dilerim..sevgilerimle..
kocaman öpüldünüss :)

sevilay dedi ki...

Ramazan ayiniz mübarek olsun canim. Bütün dualariniz kabul olsun.

Sevgilerimle

şeyda dedi ki...

Daha taşımadınız mı, zor bide bunun telaşı, kolay gelsin valla. Kitplar güzel gerçekten insan güzel şeyler öğreniyor, bu da güzele benzior, okurken anlat olurmu bu kitabı okumam için hem erken hem de okunacaklar sırasında yerini alması için biraz zaman geçecek, yani ona vakit yok, işte öncelikler böyle belitleniyor:)

Adsız dedi ki...

Benim

crystalsdreams dedi ki...

annelogcuum,sizin okul dönemi yarılandığında,sen bu kitaplardan daha güzelini yazarsın:)
okuyamasan da üzülme,pratiğini zaten yaşıyor ve çok güzel üstesinden geliyorsun bence:)
taşınma ve ustalar konusunda ise çok kolay gelsin,gerçekten...usta ile uğraşmak,deveye hendek atlatmaktan daha zor bi iş bence:)

ibeking dedi ki...

bu adamcağızın yazdığı kitaplarda çözüm vesaire yaklaşımlar hiç olmuyor. en azından benim okuduklarım öyleydi.

Annelog Atölye dedi ki...

Hala mı?:)Bir süre yerine oturmuyor pekçok şey değil mi Age:)

Hi Angel!:) I just visited your blog. Lovely words and nice illustrations. I will come back again to read all the poems when i have some time to breath:)

Ah teşekkürler Zehra:) Sana da hayırlı Ramazanlar!

Sizin de Sevilay. Hayırlı Ramazanlar!

Annelog Atölye dedi ki...

Tabii memnuniyetle anlatırım Şeyda. Daha önce hiç başka kitabını okumadım bu yazarın, bakalım nasıl gidecek?:)

Öyle mid ersin Crystal? Hiçbirşey bilmediğimi düşününce telaşlanıyorum işte. Dileklerin için teşekkürler. Gazete yazıların içn bölüm yaptın mı? Bakayım birazdan:)

Ben ilk defa okuyacağım İbeking. Düşüncelerimi paylaşırım:)

okuranne dedi ki...

kitapkurdu ve rehber öğretmen olarak derim ki; bu kitaplar fikir verir, bir gün mutlaka işe yarar bir yerde. ama her çocuk farklıdır ve aldığın fikirlerle bir tarz yaratıp kendi eğitimini verirsin. ayrıca saçma önerilerle dolu yabancı yazarların bazı kitaplarıdan daha yakın kültürümüze.
selamlar

Annelog Atölye dedi ki...

Tabii herkes kendine ailesine uyanı almalı mutlaka Meral. Fikir almak lazım.
Sevgiler.