Cuma, Mart 31, 2006

İspanyol Gecemizden Notlar

Neşeli'cim detaylarını anlatmış ama, birkaç ilave yapmadan edemeyeceğim.
Çıtırlar süperdi bi kere. Fırfırlı dönen eteklerle danseden ablalardan bahsetmiştim ben bizim hatuna, pek sevinmişti. İki çiftin dansettikleri azıcık zamanda bile ilgiyle izledi. Boğaziçi Oda Orkestra'sı muhteşemdi ancak yine de, çıtırların kendi aralarında zaman zaman kikirdemelerini engelleyemedi. Bu tip konserlerde, mümkünse bir anne bir çıtır bir anne bir çıtır şeklinde bir oturma düzeni tercih edilmeli. Bir ara "Anne nece çalıyorlar, İspanyolca mı?" demesi, beni de tabiri yerindeyse koparttı.
Konser arasında, istersen çıkalım, bu kadar yeterli gibi dedim. İstemedi. Kalalım dedi. İkinci yarının sonlarında tam sıkıldım demeye başlamıştı ki, dansçılar tekrar sahnede göründüler de ilgisi canlandı. Beğendin mi diye sordum. Elinin beş parmağını da açarak eh işte işareti yaptı. Yine de çok keyifliydi. Dün akşam bizim kızlar da bana, yarın için doğum günü hediyesi alıp, süpriz yaptılar. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Siz bi tanesiniz kızlar! Hem hediyem için hem de konser organizasyonu için tekrar tekrar teşekkürler!

6 yorum:

ugur koc dedi ki...

sana bugünden mutlu yıllar, sevdiklerinle birlikte nice yıllara. doğum günün kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

Merhaba! Çocuklarınızla birlikte eskiteceğiniz yıllarınızın çok olması dileğiyle

Adsız dedi ki...

Doğum günün tekrar kutlu olsun annelog. Süper bir gün geçireceğine eminim. Aslında hiç açık vermeden sürprüz bir doğum günü partisi vereceydik amma çalışan kadının sürpriz baabından doğum gününü kutlamak zor oluyor. Hafta sonları nerede ise %100 dolu olduğundan bir yerlere sıkışmak mümkün olabilemiyor.

Ek olaraktan süper bir yaş geçirirsin umarım.

Sevgiler
Neşeli

asliberry dedi ki...

Annelog,
Ben seni sobeledim.Svg.

Adsız dedi ki...

Merhabalar Annelog,
Bendende sana kocaman kocaman mutlu yıllar.Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler,
Ayşen

Annelog Atölye dedi ki...

Uğur ve Semra Merhaba:) Çok teşekkür ederim:)

Nazmiye uğramana çok sevindim, çok teşekkür ederim dileklerin için. En kısa zamanda ben de ziyaretine geleceğim:))

Neşelicim tekrar teşekkürler arkadaşım. Sıkışmak ne demek olur mu öyle şey, sadece denk gelmedi ama elimizde pasata ansızın kapınıza gelebiliriz hala:))

Aslı Merhaba:)En kısa zamanda cevaplayacağım. Çok teşekkürler.

Teşekkür ederim Ayşen Ablacım:))