Pazartesi, Mart 20, 2006

Başardık!

Cumartesi saat 11 matinesine gitmeyi başardık!

Doğrusunu söylemek gerekirse o kadar zor olmadı. 10 yıldır ilk defa birkaç aydır Cumartesi'leri çalışmıyorum. Eşim de işlerini ayarlayınca, sinemayı sinema salonunda izleme ayrıcalığını (!) biz de yaşadık. Mısır pörtlekleri de nefisti. Ön koltuktakilerin kafası ekranı kapatmıyordu ve film güzeldi. Daha ne olsun...

Syriana ile ilgili ufak bir not: Hani filmler bittikten sonra bir yazı çıkar ve der ki "gördüğünüz kişi ve olayların gerçek hayatla ilgisi yoktur, benzerlikler tesadüftür". Bu filmden sonra da aynı yazı çıktı. Çok güldük bunu okuyunca.

Bir sonraki hedefimiz Nisan ayında Vaşovski kardeşlerin filmi. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

10 yorum:

ibeking dedi ki...

darısı başımıza..amin..

Adsız dedi ki...

Çok iyi yapmışsınız. Aferin size. Hakan cumartesi çalıştığından bizim böyle bir şansımız yok malesef. Bizim yerimize de gidin olur mu?

Sevgiler
Neşeli

Sardunya dedi ki...

valla sizin kaçamak da nefismiş annelogcuğum:))) eskiden tek çocuğu istediğimize bırakıp kaçıyorduk sinemaya, ikileyince olmuyor şimdilik öyle bırakıp kaçmalar:)fakat filmi merak ettim

sevilay dedi ki...

hmm demek filim güzeldi, bende Syriana´yi izlemek istiyorum, ama bir türlü firsat bulup gidemiyoruz.

Selamalr

Adsız dedi ki...

Vay Nisan ayının planı bile yapılmış.Oooo vallahi şu blogcuyu bulduktan sonra hayatıma öyle aktif insanlar girdiki.Kimi 4 gün doğum günü partilerine gider kimi sinemaya.Tebrikler çocukta yaparım kariyerde üzerine sinemayada zaman ayırırım diyorsunuz :)
Bravooo

zeyno dedi ki...

Uzun zaman oldu, en son BABAM VE OĞLUM a gitmiştik. Ne yapıp yapıp yine gitmeli, sinemada izlemek bambaşka oluyor öyle değil mi? Darısı başımıza diyorum ben de...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

çocuklar nereye gitti. bizim nazan problemi var. nazan doğduğundan bu yana birlikte sinemaya henüz gidemedik. galiba nazan büyüyüp bizimle büyük sinemalarına gitmeye başlayınca birleşeceğiz:(

nimet

Annelog Atölye dedi ki...

İbeking umarım siz de gidersiniz, çok iyi geldi hakikaten. Gerçi çıkışta eşimi çekiştirip durdum, hadi çabuk dönelim geç kaldık diye:)))

Neşelicim, bırakın Pınar'ı bize, gidin arkadaşım. İsteyince oluyor:))

Sardunya, film bahane:) Birlikte bir bardak çay içmek bile bazen herşeye değiyor:)

Sevilay biz beğendik, oldukça çarpıcı.

Gitarcığım, kendimize zaman ayıralım ki iyi anne baba olabilmek için enerji ve moral depolayalım diyoruz. Nisan çabuk gelsin:))

Zeyno evet darısı başınıza:) Biraz plan programla olur gibi. Denemekte fayda var:)

Nimet Merhaba:) Bizim bakıcımız cumartesi öğlene kadar kalıyor. O arada firar ettik biz de:)

kedi dedi ki...

DİKKATT!!!!!!!!!!!!!!
ÇOK ÖNEMLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LÜTFEN OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!
Annelog,Taurus(cem)yorumuyla beni ve blogundaki yazısıylada hepimizi çocuklarımızın fotoğraflarını koyma konusunda çok ciddi uyarıyor.
Sanal ortamda ki hayvanların pis ve aşağılıkemellerine resimleriyle bile ortak etmek istemediğimden ben kızlarımı hemmen sildim.
Seni ve sizleride uyarayım dedim.

Annelog Atölye dedi ki...

Biyonik Merhaba, çok teşekkürler uyarın için. Gereği hemen yapıldı. Pes doğrusu, aklım almıyor olanları bir türlü.