Pazartesi, Aralık 26, 2005

İyi Haftalar!

Neden blog başlattın diye soran arkadaşlarıma henüz net bir açıklama yapabilmiş değilim, ancak çok keyif aldığım bir gerçek. Her sabah, arkadaş bloglarda neler yazılmış, bebişler neler yapmış, bizim hayatımızla benzer neler yaşanmış, yazdıklarıma ne gibi yorumlar yapılmış, ben neler yazsam diye merakla açıyorum bilgisayarımı. Çalışmaktan bunaldığım anlarda da, şöyle bir tur atmak çok iyi geliyor.

Aranızda olmaktan çok mutluyum.

Herkese iyi haftalar!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi haftalar,Ben blogumu ve arkdaşlarımın bloglarını takip etmeyi çok seviyorum.Sanırım bu işi de çok ciddiye alıyorum.Sanki mutlaka yazmam gerekn bir köşemm varmış gibi :)Bu arada yazdığın gibi bazen çok bunaldığımda ben de bugünlerin değerini bilmeliyiz diyorum.Bir gün kendilerini okşatıp sevdirmeyecekler o zaman ne yapacağım ?
Benim sevgime ilgime muhtaç olduğu günleri sanırım çok arayacağım.Şu anda o kadar tatlılar ki.Aslında her kucak istemeleri bizim için bir armağan ,onları öpüp koklayabildiğimiz.Bunun alışkanlık yapmasından korkuyorum.

ZeYNeP dedi ki...

Merhaba,
Hayırlı olsun blogunuz !..

Evet gunluk işlerimizin arasında blog abi şeyler yazmak ve ziyaretler yapmak cok güzel ve uzaklaşıyorsunuz bir anda olsa o sıkıntılı anlardan..

Kolay gelsin, sevgilerimle
Figen

Annelog Atölye dedi ki...

Aslı Merhaba, benim de aklım kalıyor birşeyler yazmadığımda. Yapmam gereken bir işi ihmal etmişim gibi geliyor.

Figen Hoşgeldin, sizin sitenizi de çok beğenerek takip ediyorum. Yemek yapmayı ve tabii yemeyi çok sevdiğim için, yemek blogları benim için ayrıca önemli. Size de kolay gelsin, görüşmek dileği ile...
Sevgiler.

sevil dedi ki...

Merhaba, bende bloklara bakmazsam kendimi yarım gibi hissediyorum ama cok fazla vaktim yok acıkcası, vakit yaratmaya calısıyorum:)

mom dedi ki...

Bende de hastalik haline geldi bloglar artik ama memnunum hayatimda hep boyle birseyler olmasini istiyormusum da haberim yokmus:)
Bu arada gruba hala gelmedin sumru?

Annelog Atölye dedi ki...

Yonca Merhaba, gruba bir süre daha gelemiyorum zira şahsi maillerimi almakta problemim var. Malum ofisten bilgisayarlar çalındığından beri derme çatma çalışıyorduk. Makinalar yeni geldi. Bir takım sistemler filan yüklenecek. Makinam bana kaldığında şahsi mail adresimi kurmak istiyorum. Sanırım haftaya toparlanmış olur. Ama aklımda, ilk fırsatta kaydolacağım. Görüşmek üzere, sevgiler...

Annelog Atölye dedi ki...

Sevil Merhaba, yaş ilerledikçe pratik olmayı öğrendim biraz. Ordan arta kalanları kullanıyorum ben. Başka türlü olmuyor:)
Sevgiler...