Pazartesi, Haziran 05, 2006

Otopark Savaşları

Sonucu en başta söylemek gerek: Eğer belirli bir sektör, iş yoğunluğu açısından çılgın bir dönem yaşıyorsa ama genişleyecek de fazla alanı yoksa, park yeri sorunu ve savaşları kaçınılmazdır!
Sadece bizim ofise ait 15 araç ve etrafta onlarca firma ve onlara gelip giden birçok araç varken, toplamda ortalama bir okul bahçesine denk gelebilecek alanda, güçlü olanın kazandığı bir düzen oluyor haliyle. Geçen gün arabamın lastiğini indirmişler. Birkaç yerde de ani çizikler oluştu. Zaten, sanayinin ortasında hem bayan, hem araba kullanan bayan, hem de arabasını iğne deliklerine parketmeye çalışan bayan, oldukça ilgi ve tepki çekiyor. Geçen hafta, hassas(!) manevralarla parkettiğim yerden çıkmaya çalışırken, arkamdaki minibüsün sandığım kadar uzakta olmadığını farketmem ve durmam bir oldu. Ancak, geç algılamış olmalıyım ki, ben durana kadar geçen sürede, minibüsün sol kapısında hafif bir göcük oluşmuştu bile. Neyse ki, bir şekilde tanıdık çıktı. Tam eve gitmeye, dakikaları boşa geçirmemeye çalışırken, bir de polisle, raporla uğraşmak en az bir saat alacaktı.
Bir ara skutır almayı bile düşündüm ciddi ciddi. Hala da ara sıra aklıma gelmiyor değil. Belli mi olur, belki yaparım öyle bir çılgınlık!

9 yorum:

ibeking dedi ki...

annelogcum bu template daha ferah olmuş...iyi günlerde kullan...

Annelog Atölye dedi ki...

Evet bence de Ibeking:) Bence de daha aydınlık!

Aslı Cin dedi ki...

Annelog blogun çok ferah olmuş , rengine de bayıldım. Bu arada scooter ı ben cidden düşünüyorum.
Evim işime çok yakın ve son zamla benzin deposu 180 ytl ye doluyor.

sevilay dedi ki...

hmm degisiklik iyi olmus, ellerine saglik

skutır ne?? Motorbiskletmi?

Annelog Atölye dedi ki...

Evet Aslı, benim de evim işime çok yakın, neden olmasın değil mi?:)

Teşekkürler Sevilay:) Vespalar var ya, küçük motorsikletler, çok şirin, onlardan:)

mom dedi ki...

aaa yine degismis burasi gusel olmus gule gule kullan, scooter isi esime sık sık dile getirdigim bir konudur ne park derdi ne bisi ne rahat br kampanyami baslatsak acaba internetten :)

Annelog Atölye dedi ki...

Yonca, sen de mi?:))Evet rahat olurdu değil mi?

Age35 dedi ki...

Annelogcum bu kadar olmaz yani bi oku da benim postu gör....

Annelog Atölye dedi ki...

Hemen bakıyorum Age:)