Cuma, Eylül 01, 2006

...

Renkleri çok geç keşfettiğimi düşünüyorum. Okulda mesela, tam yaşımken (ne demekse) cıvıl cıvıl giyinebilirmişim daha da. Ama yapmadım. Takı da takmadım pek. Kendisi de burdan öğrenecek ama renkleri ve sesleri eşimden sonra sevdim ben. Neyse, bu ayrı uzun bir konu. Bugünün düşülecek notu başka.
Sevgili Crescent'ın yaptığı takılardan seçtiklerim bugün elime ulaştı. Aksi gibi Bob Marley klibinde oynayabilecek kadar rengarenk giyindim bugün ve pek iyi mankenlik yapamadım ama, bu resimdeki kolye ve bir de pembe bir kolye küpe takımım var artık. Sağolsun, bir çift küpe de hediye olarak göndermiş Crescent'cım. Yürürken çıngırdamayı seviyorum ben. Koyun gibi. Boncuklar paralar birbirine çarpsın filan. Bu kolyeden de çok güzel sesler çıkıyor. Teşekkürler Crescent'cım.

21 yorum:

Zehra dedi ki...

hehehe:) yawwss şuan benimde kolumda boncuk ve paralı bir bilezik var..çıngır çıngır:P hehehe yaf benim aklıma gelmes hiç aslında ama annem bayılır bu tür şeyleri almaya.. alır tak kısım diye:) ee ben de takıyorum..her kıyafetime uygun bişiler bulur sağolsun:) canım benim :) eminimm çook küsel olmuşsundur anelog bugün;) süslü püslü olmak güzel yaf annem sayesinde sevdim ben de bu işi:D :)))hadi görüşürüss kendinise ii bakınısss:)) öptmss:))

Annelog Atölye dedi ki...

Zehra yakışır, tak tabii, annen de çok mutlu oluyordur aldıklarını takdığında:)

Adsız dedi ki...

güle güle kullan, çok yakışmış:))

CRESCENT dedi ki...

Güle güle kullan, ben de teşekkür ederim Annelog'cğm...:) Çok da yakışmış...:))

Age35 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Age35 dedi ki...

Annelogcum bende renk konusunda çok tutucuydum nedense hala da öyle siyh,kahverengi...Ama takı hep sevmiş takmışımdır..=)

sammy dedi ki...

Annelog;
Ben de takı yapmayı ve takmayı çok sevenlerdenim. Crescent'in ellerine sağlık. Sen de iyi günlerde kullanırsın inşallah:)

Adsız dedi ki...

Bende üniversite yıllarında hep siyah giyinirdim.Ama şimdi rengarenk giyiniyorum.Senin renkli kıyafetini de kolyeni de çok beğendim.Crescent de güzel yapmış ama. Ben de mi sipariş versem acaba?
Sevgilerimle
Seyhan

gazel vakti dedi ki...

İyi günlerde kullan.Ben aslında hep okuyorum seni niye bilmem yorum yazmayı ihmal etmişim.Bende senelerce şıngır şıngır gümüş bilezikler taktım.Çoktandır takmıyorum klavyede yazarken gece özellikle çok ses çıkıyor.Ama takı şıngırtısı benimde hoşuma gidiyor.Bir bayan olaraktan gerdanda, takıda, bluzda çok hoşuma gitti.

---OPTiO--- dedi ki...

ben peki taki takmiyorum nedense..cok renklide giyinemiyorum...ama giyicemde takicamda bundan sonra..cok güzel görünüyo...güle güle giyin, takin :)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

pek de yakışmış:) şans getirsin sana:)

nimet

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Şeyda:)

Paket postacılara önce zarfı bulamadılar Crescet'cım, baktılar ortalığı birbirine katmaya hazırlanıyorum, bi de şu bölüme bakalım dediler, neyse bulundu:))

Ben de bir baktım siyah bej ve kahverengi ağırlıklı giyiniyorum. Kendi kendimden sıkıldım. Şimdi elim o renklere gittiğinde bak bunlardan çok var başka renk al diyorum Agecim:)

Aslı Cin dedi ki...

Gerçekten güzelmiş. Ama ben gözümü bluzun deseninden alamadım, renkler çok hoş kombine edilmiş.Bu hippie etnik temasını seviyorum, yanık renkleri de.Tam mevsime uygun. Gerçi bugün yazdan kalma bir gün ama haftasonu bırrrr ....!

Annelog Atölye dedi ki...

Renklerle oynayan biri olarak senin de takılarını görmeyi çok isterdim Sammy:)Belki birgün blogda görürüz ne dersin?:)

Biraz da ortam mı etkiliyor acaba Seyhan? Okulda siyah üniforma gibiydi değil mi?

Teşekkürler Gazel Vakti:)Bilezik sesi de çok hoşuma gider, dediğin gibi klavyede rahat olmuyor işte:)

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Optio, ben de uğrayayım:)

Teşekkürler Nimetcim, şans da lazım:))

Yaz tatilinde almıştım Aslı, biraz çekinerek giydim ama iyi oldu :))

cenebaz dedi ki...

Gençliğimden beri çok renkli şeyleri severim ama takılar ile aram pek iyi değil. Boynumdaki kolye herhalde en az 6 yıldır hiç çıkarılmadan duruyor. Küpe severdim, artık altın bile taksam kulağım yara oluyor.Ama renklerden vazgeçmedim. Bu yaz mayo alırken kiloma bakıp bana siyah mayo öneren tezgahtara "şöyle cafcaflı renkler yok mu?" deyip florasanlı sarı üzerine desenli bir mayo aldım.Var soyda bir romanlık herhalde.Sen de takılarını güle güle kullan.

Asortik Krep dedi ki...

Takın çok güzel olmuş..Güle güle kullan.
Bende lise de kulağımı deldirdim ve bir daha hiç küpesiz dışarı çıkmadım..

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Çenebaz, renklerin bol neşen daim olsun:))

Daha iyi olduğunu umarım Asortikcim.

Asortik Krep dedi ki...

Annelog, dıştan iyi, içten yaralıyım daha..

Annelog Atölye dedi ki...

Zaman alacak değil mi Asortik?

Asortik Krep dedi ki...

Alacak galiba..