Pazartesi, Nisan 17, 2006

Foto

Yok böyle olmuyor...
En kısa zamanda kendime dijital bir fotoğraf makinası almam lazım. Blogda görünecek şekilde çocukların kıyılarından köşelerinden resim çekmek istiyorum ama tek makina olunca zor oluyor. Diğeri iş için kullanılıyor ve sürekli bende değil çünkü.
E yazdığım zaman resim de olursa daha çok hoşuma gidiyor. Hatta resimlerine yazı yazdığım bile olmuştu birkaç kez.
Bir araştırayım bu konuyu...

19 yorum:

elma dedi ki...

edin bitane annelogcuum, bende sirketin makinasini kullandim uzun sure, sonra esim hediye etmisti bana gecen sene bitane, o gunlerden bu yana o kadar harika fotolar cektim ki, cantamdan, yanimdan hic ayirmiyorum, ozellikle cocuk varsa gerekli...

Annelog Atölye dedi ki...

Haklısın Elma Şekeri, edineyim ben kısa zamanda:)

CRESCENT dedi ki...

Bende aynı düşüncedeyim son zamanlarda,etraftaki herşeye fotoğrafçı gözüyle bakmaya başladım hatta,şunun fotoğrafını çeker şöyle de bir yazı yazardım şeklinde :)))

Toplu İğne dedi ki...

annelogcum,
hemen al, o kadar ucuzladılar ki. hayata dair ne istersen anında bilgisayarına geçiveriyor. Pahallılardan uzak dur, en dandikleri bile aynı işi yapıyor. en kısa zamanda blogunda bekliyoruz resimleirni
sevgiler

Annelog Atölye dedi ki...

Evet evet Crescent, ben de aynı şekilde bakıyorum bazen:))

Toplu İğne Merhaba:)Tüyo için teşekkürler, zira pek bilmiyorum ne almam gerektiğini.

sevilay dedi ki...

Ayy evet yaa, resimsiz olmuyor, ben artik öyle alismisimki, ellimden hic düsmüyor makine. Ve evet dogru, resimler daha da süslüyor sayfayi.

Merakla bekliyorum canim.

Selamlar

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Sevilay:)Doğumgümümde kızımın aldığı kolyenin resmini de o yüzden koyamadım. Makinayı alayım da:)

Age35 dedi ki...

Ben şimdilik cep tel ile idare ediyorum ama digital bi makina almak lazım..paraya kıyılacak...

Adsız dedi ki...

Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum.Ama ilk defa yazıyorum.Bende tuzlada oturan bir mühendisim.size bir şey sormak istiyorum.Ben hep Mecidiyeköy beşiktaş ...gibi karşıda çalıştım.Günde nerdedeysa 5.5 /6 saatim yollarda geçiyor.Tuzlada iş arıyorum.Ama Tuzladaki firmaların internet üzerinden eleman aradıklarına pek rastlamadım.bir iki firma dışında.Sanırım siz tuzlada çalışıyorsunuz.Tuzladaki firmalar nasıl eleman arıyorlar.Gazetelerdede pek denizcilik sektöründen RMK dışında eleman arayan firma görmedim.Umarım sorularımla sizi bunaltmamışımdır.
Sevgilerimle
S.Ş

gulece dedi ki...

bu kadar motivasyonun uzerine ben yazana dek sen almissindir bile artik bir dig mak haa annelog:))simdiden gule gule kullanin diyorum.

Annelog Atölye dedi ki...

Günaydın Age35:) Kesinlikle alınmalı:)

Annelog Atölye dedi ki...

Sevgili S.Ş.:)Öncelikle yazmana çok sevindim, bunaltmak ne demek, zevkle cevaplarım sorunu.
Tam anlayamadım ama özellikle tersanelerde (gemi inşa mühendisi misin diye merak ettim) mi çalışmak gibi bir hedefin var acaba? Eğer öyle ise insan kaynakları gazatelerinde zaman zaman RMK dışında da tersanelerden eleman ihtiyacı için ilan veriliyor. Bu arada ben RMK da 3 yıl çalıştım, evim gibiydi, hala çok severim ve arkadaşlarımla görüşürüm. Bir de Gemi Mühendisleri odasının sitesinde, www.gmo.org du galiba sürekli iş ilanları çıkıyor ancak oraya girebilmek için üye olmak gerekiyor. Tuzla da şu an oldukça hareketli günler yaşanıyor. İş bulmak için çok uygun bir zaman. Zira tüm tersaneler tıka basa iş dolu. Tabii ne zamana kadar devam edeceği ile ilgili çeşitli kehanetler var. ancak, Tuzla tarafına gelebilmek için uygun bir zaman. Bir de fakülteden tanıdığın hoca var ise onlara da eleman ihtiyacı konusunda talepler gelir. Sormakta fayda var.
Gemi İnşa dışında bir mühendislik dalında isen, ki bence yabancı dilin varsa, yine de tersanelerde iyi yerlerde çalışılabilir. Tersane dışında Tuzla civarında Paşabahçe'nin ve Arçelik'in büyük fabrikaları var. Sitelerinden detaylı bilgi alınabilir sanırım. Gebze taraflarında ise pek çok sanayi bölgesi var ve ilan verdiklerini görüyorum. İnternetteki insan kaynakları sitelerine de gözatmayı unutma. Ben biraralar bakınırken rastlıyordum. Sürekli güncellendikleri için her an birşeyler çıkabilir.
Umarım en kısa zamanda içine sinen bir iş bulursun zira, ben fakültede ikin 5 yıl boyunca bu şekilde okula gidip geldim ve ne kadar beter bir iş olduğunu, insanın ruh ve beden halini nasıl etkilediğini çok iyi bilirim.
Yardımcı olabileceğim birşey olursa lütfen çekinme. Herzaman burdayım, haberlerine beklerim.
Sevgiler:)

Annelog Atölye dedi ki...

Yok henüz alamadım Gülece:) Ama aklıma yatan bir iki tane var. Bu aralar halledeceğim:)

Adsız dedi ki...

Annelog ben elektrik mühendisiyim ve aynı zamanda ingilizce işletme yüksek lisansı yaptım.Ama maalesef tuzlada oturmama rağmen hep karşı taraftaki işyerlerinde çalıştım ve hala karşıdaki işyerlerinden örneğin dün karaköyden bir iş teklifi aldım.Ama yolun uzak olması sebebiyle artık karşıda çalışmak istemiyorum.Detaylı cevabın için çok teşekkür ederim.Önerilerini kesinlikle dikkate alacağım.Tekrar teşekkürler.Sevgilerimle
S.Ş

Annelog Atölye dedi ki...

Elektrik mühendisleri için de çok uygun işler çıkıyor Sevgili S.Ş.Gemi elektriği biraz farklıdır ama yine de bulunabilir.Sizin odanın sitesinde de ilanlar var mıdır acaba?
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Annelog bu arada yeni işin yeni evin ve ufaklığın yeni okulu hayırlı osun.(Biraz geç oldu sanırım ama ...)İlgin ve samimiyetin için tekrar teşekkürler.
Seyhan

Annelog Atölye dedi ki...

Yok geç değil tabii ki:) Çok teşekkür ederim Seyhan:)

Adsız dedi ki...

Annelog şimdiden yeni işin hayırlı olsun,inşallah burası seni tatmin eder.
Digital fotoğraf makinalrıda hayatımız öyle hızlı girdiki,çok da iyi oldu.Hemen bir tane kendin için edinmende yarar var.Kız ve oğlan için süper bir alet,onların adım adım büyüdüklerini bol bol resimlersin.
Ayşen

Annelog Atölye dedi ki...

Teşekkürler Ayşen ablacım,
Bak çok özledim ben seni, gitmeyin o kadar uzun bir daha:(